BESPLATNA DOSTAVA – PREKO 6000 DIN

Tel: 0645280420

BESPLATNA DOSTAVA – PREKO 6000 DIN

Snimak-ekrana-2023-05-20-202455

Dostava

Dostava se vrši svakog radnog dana između 8 i 17h i podrazumeva dostavu do kućnih vrata. Ceo proces dostavljanja robe je transparentan: Nakon prvog email obaveštenja da je Vaša narudžba potvrđena, sledi email obaveštenje (ukoliko niste drugačije naznačili prilikom naručivanja) koje sadrži potvrdu da je narudžba poslana i kod za praćenje pošiljke na web stranici kurirske službe .

Troškove dostave plaćate prilikom preuzimanja, osim u posebnim slučajevima (kuponi, ukupna vrednost narudžbe je preko 8,000 RSD). U ovim slučajevima je dostava besplatna, i biće jasno naglašeno tokom završnog obračuna.

Vraćanje narudžbe i zamene

Pojednostavili smo i vraćanje proizvoda. Reklamaciju možete poslati putem kontakt forme na stranici Kontakt, direktno na email support@sigmalifestyle.rs. Na raspolaganju Vam je i poziv na +381 234567, kao i određene društvene mreže.

Čak i ako samo želiš da vratiš proizvod iz bilo kog razloga, možeš to uraditi najkasnije 7 dana nakon dostavljanja narudžbe. Jedini je uslov da proizvod ne bude korišćen i u originalnom pakovanju. U ovom slučaju snosite samo troškove vraćanja proizvoda, a mi ćemo Vam vratiti novac

©2023, Sigma Lifestyle. Sva prava zadržana. Designed with  by Impaktiva