BESPLATNA DOSTAVA – PREKO 6000 DIN

Tel: 0645280420

BESPLATNA DOSTAVA – PREKO 6000 DIN

Snimak-ekrana-2023-05-20-202455

SIGMA school Σ

Velika je prednost biti drugačiji u današnjem društvu. 

Uprkos tome što to većina želi, malo njih zapravo uspe da promeni svoje navike i razmišljanje kako bi to ostvarila. 
Vaše navike, način razmišljanja, pogled na svet… Sve te stvari su usko povezane, a da bi se iole nešto promenilo, potrebno je krenuti od sebe i prihvatiti sebe sa svim manama i vrlinama.
U ovoj sekciji želimo da vas podstaknemo da promenite način razmišljanja i izadjete iz zone komfora, ali ne na način da je to vaša obaveza, već da kroz tekst pronadjete sebe u nekom delu, nekoj rečenici, i krenete da radite na stvarima o kojima možda do sada niste razmišljali.

#PRAVILO BROJ 1

~FOKUSIRAJ SE NA SEBE!

Prvo sredi sebe, druge ne možeš spasiti ako prvo ne središ sebe. Najbolja investicija u koju možete uložiti ste VI SAMI! 
Uz trud, disciplinu i strpljenje, možete postati i postići skoro sve što poželite. 
Neka TVOJ fokus budeš TI, tvoji ciljevi, potrebe i vrednosti! 
 

#PRAVILO BROJ 2

~NE GOVORI SVE SVIMA!

Vremenom ćeš naučiti da sakriješ ono što misliš i osećaš. Koliko ti se puta desilo da nekome nešto kažeš, tvoj plan, ideju.. i makar to bio neko najbliži, imao je neka druga uverenja u koja si poverovao i na kraju odustao od prvobitnog plana.
Jer, koliko god drugi oko tebe govorili kako žele da znaju tvoje prave misli, ipak radije ne bi. Zato što se potpuna iskrenost može postići jedino anonimno!

#PRAVILO BROJ 3

~DOBAR IZGLED!

Pre svega, dobar izgled će podići tvoje samopuzdanje i samopoštovanje!
Uticaće pozitivno na tvoj lični i profesionalni život, osećaćeš se privlačnije i poželjnije suprotnom polu. Uz sve to, dovodi do prilike za lepim ženama, jer ako ulažeš u sebe i spolja i iznutra, to je dobitna kombinacija!

SIGMA school Σ

- Everything is possible!

©2023, Sigma Lifestyle. Sva prava zadržana. Designed with  by Impaktiva