BESPLATNA DOSTAVA – PREKO 6000 DIN

Tel: 0645280420

BESPLATNA DOSTAVA – PREKO 6000 DIN

Snimak-ekrana-2023-05-20-202455

POLITIKA O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI KUPACA

„U ime (Sigma Lifestyle) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših kupaca. O kupcima/korisnicima prikupljamo  isključivo podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetnih usluga. Dajemo kupcima/korinicima mogućnost  odluke brisanja  sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo   čuvaju i   dostupni  su  samo  zaposlenima  kojima su  ti  podaci  nužni u cilju  realizacije posla. Svi zaposleni (Sigma Lifestyle) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti”.

COOKIES

Internet stranica na adresi www.sigmalifestyle.rs  može koristiti kolačiće (cookies) da bi stranica radila pravilno, za analizu korišćenja, da bi se mogla izvršiti dalja unapređenja stranice, radi poboljšanja iskustva korisnika.

GOOGLE ANALITIKA

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na websajtu.

©2023, Sigma Lifestyle. Sva prava zadržana. Designed with  by Impaktiva